Anti Laser

Om Anti Laser
Anti Laser er helt ny intelligent enhed, der beskytter køretøjet mod politiets laserhastighedsmålere. Bygget på nyeste teknologi sikrer den, den bedste ydeevne. Den beskytter køretøjet på alle afstande og i alle hastigheder.
Anti Laser fungerer således, at politiets laser ikke når at måle din hastighed. Den reagerer øjeblikkeligt, når den opfanger laserstrålen og giver dig med det samme en lydadvarsel. Din opgave er derefter, at justere din hastighed og slukke for anti laserenheden, hvilket ikke tager mere end få sekunder. Når dit køretøj vises på politiets radar, efter at du har deaktiveret anti-laseren, er din hastighed inden for grænsen.
Når politiets laser modtager impulser fra køretøjet, der er udstyret med en anti-laser, vil det ikke være i stand til at måle køretøjet, fordi det vil modtage forkerte oplysninger om den aktuelle afstand fra køretøjet, og dermed vises hastigheden ikke. (ændring af afstand i en laser måling vil altid gøre at hastigheden ikke vises) og den vil ALDRIG vise E 14 – “Fejl” på politi laseren!!!
Anti Laser vil advare dig med et bestemt lydsignal, og så vil den vise hvilken type LASER dit køretøj bliver målt med og bede dig om at justere hastigheden. Hele proceduren gentages så længe dit køretøj bliver målt, eller indtil du deaktiverer anti-laseren.