Mere information omkring Laser

Laser Pistol - "Laser"
Laser pistol – almindeligvis kendt som Laser, er den mest anvendte enhed, fordi den er let at flytte fra sted til sted, og mest anvendelig når man kører igennem byen. Denne enhed har mere end 2000m rækkevidde, hvilket giver føreren tid til at stoppe køretøjet, og ved standsning vil displayet på enheden vise den aktuelle hastighed.

I modsætning til radar måler laserpistolen hastigheden på kun ét køretøj, der observeres gennem linsen, ligesom en snigskytte, og dobbelt tilgang er indstillet af operatøren.

Operatøren sender derefter laserstrålen mod det valgte køretøj, som skal hoppe fra køretøjet og vende tilbage til enheden til måling af køretøjets hastighed. Laserstrålen hopper fra lodrette reflekterede overflader på køretøjet, oftest fra forlygter og nummerplader, men springer også meget godt ud af alle kromdele på køretøjet.

Den bedste laserstråle afspejler rødfarvede køretøjer. Laser pistolen kan ikke måle hastigheden af ​​de satin sorte køretøjer med en lav silhuet, med tilbagetrukket forlygter og uden front nummerplade, som for eksempel Mazda RX-7.

Laserskuddet måler hastigheden på tværs af sletterne, fra afstanden på et par hundrede meter, mens operatørens vejforhold, vejrforhold og køretøjets art afhænger af, hvornår operatøren vil modtage information om hastigheden på displayet. Laser pistoler bruges til hastighedsmålinger i begge retninger.
I disse tilfælde rapporterer operatøren oplysningerne om køretøjet til patruljen, der aflyser køretøjet. Eller, som er mere sandsynligt i det sidste, sender de dig kun billetten pr. Mail.